Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Lichaamsmassage

Waarom lichaamsmassage?

Massage geeft ontspanning en daardoor energie om weer balans in je leven te krijgen.

Massage, een geschenk aan jezelf!

We leven allemaal in een heel drukke stressvolle wereld. Er wordt heel veel van ons lichaam en onze geest gevraagd. Er moet veel gepland worden rondom werk, gezin, sport, sociale contacten en dergelijke om er voor te zorgen dat alles niet in het honderd loopt.
Houden deze spanningen langere tijd aan dan gaan we daar lichamelijke en/of geestelijke klachten van krijgen zoals rugklachten, hoofdpijn, slaapproblemen, schouder- en nekklachten, of vermoeidheid en/of een gejaagd gevoel. Spieren verkrampen en er vormen zich allerlei blokkades in het lichaam. Deze blokkades veroorzaken vervolgens weer de bovengenoemde klachten. Om dit te doorbreken moet het lichaam en de geest zich weer kunnen ontspannen of wel ontstressen. Massage is daar bij uitstek voor geschikt. Een massage stimuleert het zelfherstellende vermogen van je lichaam. Door de massage, neemt het hormoon oxytocine in je lichaam toe. Dit hormoon zorgt ervoor dat je spieren ontspannen en de bloeddruk verlaagt. Oxytocine remt daarnaast de aanmaak van het stresshormoon adrenaline, waardoor jij je rustiger en ontspannen gaat voelen. Door de ontspanning die een massage brengt worden blokkades opgeheven, je gaat je beter voelen en klachten kunnen verdwijnen of nog beter voorkomen worden. Het laat je energie weer stromen. In mijn praktijk kunt u voor verschillende massages terecht die voor weldadige ontspanning zorgen om klachten te verminderen en preventief om klachten te voorkomen. De intuïtieve massage en Sabaaydi zijn daar uitermate voor geschikt.

Intuïtieve ontspanningsmassage:

Intuïtieve massage is een massage waarbij hoofd, rug, armen en benen met warme olie in alle rust gemasseerd worden. In een aangenaam warme omgeving kom je tot volledige ontspanning. Deze massage helpt enorm goed bij spannings- en vermoeidheidsklachten of gewoon om lekker bij te tanken.

De massage wordt gegeven vanuit intuïtie, met respect en liefdevolle aandacht. Als masseur laat ik me leiden door mijn gevoel en intuïtie, waardoor een massage steeds weer anders is. Het denken wordt uitgeschakeld waardoor je in contact komt met je eigen gevoel en intuïtie.

Sabaaydi-massage:

De Sabaaydi-massage is een oosterse massage met warme Thaise kruidenstempels en warme olie. De kruidenstempels zijn gevuld met geneeskrachtige kruiden. Deze kruiden hebben een reinigend, verwarmend, en kalmerend effect. De massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand-verstevigend. Deze massage is ook heel ontspannend en werkt preventief voor een gezond lichaam. Door middel van de Sabaaydi-massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen. Door middel van de warme kruidenstempels wordt het lichaam gestempeld om daarna nog gemasseerd te worden met warme olie.

De Thaise kruidenstempels worden geïmporteerd uit Thailand. De kruidenmix bevat o.a Borneol & Camphor, Tamarinde, Citroengras, Pogostemon, Kaffir limoen, Tumeric, Gember/Zingeber, Accacia & Concinna wild, Pandanblad, Pogostemon en Cablin (Patchoulli).

De stempels hebben een goedkeuring van het ministerie van gezondheid in Thailand.

Sabaaydi basis:  60 minuten

Sabaaydi basis: hierbij worden allereerst de rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenstempels gemasseerd. Daarop volgt een ontspannende massage van de rug met warme olie. Vervolgens vloeien de laatste restjes spanning weg bij de hoofdmassage gevolgd door een afsluitende oliemassage van de voeten.

Sabaaydi totaal:  90 minuten

De Sabaaydi totaal-massage wordt afgestemd op je persoonlijke behoeften en klachten van dat moment. Het hele lichaam kan gestempeld worden met de warme Thaise kruidenstempels. We bespreken voorafgaande aan de massage waaraan je behoefte hebt en waar eventueel klachten bestaan. Het stempelen met de kruidenstempels wordt afgewisseld met de intuïtieve massage met warme olie en handen. Een weldaad voor het lichaam en de geest en volledig aansluitend bij je behoeften.

Contact

Stuur me een bericht

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Stuur mij dan een berichtje of neem telefonisch contact met mij op.

06 388 951 55 info@voetzorgplussomeren.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×